Performance og præstationsangst

Performancepsykologi arbejder med de psykologiske processer, der er involveret i at præstere på højeste niveau. Præstationer findes i mange former inden for, blandt andet, erhvervslivet, kreative fag og sport. På den måde er performancepsykologien udviklet, så den kan tilpasses den enkeltes behov og udfordringer.

Som high performer kan det være vanskeligt at adskille præstation fra person. Derfor arbejder jeg med en inkluderende tilgang, hvor jeg har fokus på de udfordringer og muligheder, du har, både som person og i dit virke som high performer. Jeg kan hjælpe dig med at forbedre dine præstationer, håndtere følelser som angst, tvivl og dårlig samvittighed, få større kontrol over dine tanker, skærpe dit fokus, og hvad du ellers har brug for, for at præstere bedre og mere meningsfuldt. Samtidig kan jeg hjælpe dig til at håndtere den stress, man ofte arbejder under, når man skal præstere på et højt plan.

Præstationsangst

Præstationsangst er ofte forbundet med stort ubehag og mange bekymringer. Det kommer til at fylde på en måde, der rækker langt udover de enkelte situationer, hvor man skal præstere, og man kan opleve at blive begrænset og styret af sin angst.

Jeg har hjulpet mange klienter med at håndtere og overvinde præstationsangst ved brug af metoder fra kognitiv adfærdsterapi og ACT. Jeg tilrettelægger forløbet efter dine individuelle behov, og sørger for at give dig redskaber, som du kan bruge, allerede i første samtale.

Melissa gav mig redskaber til at håndtere min angst, og jeg har igennem forløbet fundet ro i, at jeg kan levere uanset hvad jeg har af tanker og følelser. – Michael

  • Du kan læse mere om præstationsangst på min blog.
  • Du kan læse mere om mig her.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig til at præstere bedre, så kontakt mig på tlf. 2666 3304 eller på mail kontakt@performancepsykolog.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.