Sportspsykologi

Jeg tilbyder sportspsykologisk terapi og coaching til atleter, som ønsker at booste deres performance, arbejde med præstationsangst eller have fokus på personlig udvikling. Jeg hjælper dig med at få indsigt i dine styrker og værdier, og giver dig redskaber, der kan gøre dig i stand til at håndtere det mentale pres, der er forbundet med high performance i sporten.

Kontakt

PerformancePsykolog

Præstér bedre under pres med sportspsykologi og mental træning

Sportspsykologien fokuserer på at forbedre præstationen hos atleter og sportsudøvere, og tager udgangspunkt i atletens psykologi - både i og uden for konkurrencesituationen. Som sportspsykolog arbejder jeg med de tanker, følelser og handlinger som driver atletens præstation, eller som kan stå i vejen for den. Samtidig arbejder jeg med metoder, der kan vedligeholde og øge motivation og drivkraft, og som sikrer et langsigtet fundament for succes.

Jeg hjælper dig til bedre at håndtere det store pres, du er under som atlet med øvelser og værktøjer, som du kan tage direkte med i træning og konkurrence.

Book en tid

Om psykolog Melissa Elveberg

Jeg arbejder med forandringsfokuseret psykologi, og med metoder som ACT og mindfulness (som også benyttes hos Team Danmark). Jeg er autoriseret psykolog og medlem af Dansk Psykologforening. Hos mig får du terapi og coaching af høj kvalitet.

Læs mere

Priser

Hos mig betaler du 1.100 kr. per samtale for individuelle forløb, både fysiske samtaler i mine lokaler i København og online. Jeg tilbyder også forløb for hold og klubber. Kontakt mig for at aftale en pris.

Jeg afholder kurser og foredrag, som skræddersyes til dine behov. Læs mere ved at klikke nedenfor.

Få mere at vide

Blog

På min blog kan du blive klogere på sportspsykologi, og læse om, blandt andet, præstationsangst, livet efter sporten, mental restitution og meget mere.

"The elevator to success is out of order. You have to use the stairs."
- Joe Girard

Til bloggen