Om Psykolog Melissa Elveberg

Jeg er uddannet psykolog fra Københavns Universitet i 2012, og har arbejdet med klinisk psykologi, sundhed og performance i hele mit arbejdsliv.

Jeg er terapeutisk uddannet inden for Kognitiv Adfærdsterapi, og specialiserer mig aktuelt i terapiformen ACT (Acceptance and Commitment Therapy) (som også benyttes hos Team Danmark). Jeg lægger vægt på forandringsdrevet terapi og coaching, hvor jeg har fokus på, hvad der virker for dig. Jeg har stor interesse for at udvikle min terapeutiske tilgang, så den stemmer overens med den nyeste forskning. I mit arbejde har jeg fokus på at bruge de mest effektive metoder og redskaber.

Som psykolog har jeg et indgående kendskab til den menneskelige psyke og til hjernens funktionalitet. Jeg har brugt hele mit voksne liv på at lære om mennesker og hjælpe mennesker med at opnå det, de ønsker sig allermest. For nogle, har det været at få deres liv tilbage efter et stressforløb, og for andre har det været at opnå frihed efter at have været hæmmet af angst. Samtidig har jeg hjulpet mennesker med at nå nye højder i deres udvikling og performance. Jeg brænder for individuelle forløb som tager højde for lige netop dine behov og udfordringer. Mit kendskab til hjernen gør mig i stand til at skræddersy dit forløb efter dine konkrete behov, uden at benytte overfladiske metoder og skabeloner.

Min erfaring med at arbejde med performance har vist mig, at vi mennesker er enormt dygtige til at skabe forhindringer for os selv. Vi har evnen til at udvikle fantastiske drømme og mål, og vi evner også at se dem helt tydeligt for os – og mærke og opleve dem. Alligevel har vi ofte mentale og følelsesmæssige barrierer, der står mellem os og vores mål og drømme, og som forhindrer os i at gøre det, der giver værdi og mening i vores liv, eller gør vejen enormt hård og besværlig.

Mit mål er at hjælpe dig med at leve det liv, du gerne vil leve, og have friheden til at gøre det, du drømmer om. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udvikle sig, og jeg glæder mig til at fejre dine succeser med dig.