Over 10 års erfaring med terapi, performance og mental sundhed.

Jeg arbejder med metoderne ACT, metakognitiv terapi og kognitiv adfærdsterapi, hvor jeg er trænet og løbende superviseret af de bedste i verden. Derudover er jeg uddannet og erfaren i behandling af spiseforstyrrelser, angst, stress, depression og selvværdsproblematikker. Jeg har samlet de bedste metoder inden for mentaltræning, så jeg er sikker på, at du får den mest effektive mentaltræning hos mig.

Jeg afhjælper blandt andet:

 • Præstationsangst
 • Problematisk perfektionisme
 • Lavt selvværd
 • Overtænkning
 • Stress
 • Søvnproblemer
 • Spiseproblemer
 • Depressive symptomer

Jeg hjælper også mine klienter med:

 • Performanceoptimering
 • Mentaltræning
 • At komme igennem skader (herunder hjernerystelse)
 • At skabe en bæredygtig karriere
 • Mental restitution
 • Personlig udvikling
 • Værdiarbejde og retning

Jeg har, som ungdomshåndboldspiller, stået i situationer, hvor jeg har skullet præstere under stort pres. Jeg spillede i en stor og succesfuld klub, hvor jeg lærte, at selvom vi fik sølv ved Danmarksmesterskaberne, så havde vi tabt guldet. Det kræver noget særligt af én at skulle præstere under de forudsætninger, og det har været min passion at vide alt om sports- og performancepsykologi siden da.

Som psykolog har jeg et indgående kendskab til den menneskelige psyke og til hjernens funktionalitet. Jeg har brugt de seneste 12 år på hjælpe mennesker med at opnå det, de ønsker sig allermest. For nogle, har det været at få deres liv tilbage efter et stressforløb, og for andre har det været at opnå frihed efter at have været hæmmet af angst. Jeg har hjulpet klienter med at løse de mentale blokeringer, der stod i vejen for at de kunne præstere, som de ønskede. Samtidig har jeg hjulpet mine klienter med at nå nye højder i deres udvikling og performance gennem mentaltræning, men også ved funktionelt at finde frem til de antagelser, følelser og handlinger, der kan være begrænsende. Mit kendskab til hjernen, og min 12-årige erfaring som psykolog, gør mig i stand til at skræddersy dit forløb efter dine konkrete behov, uden at benytte generiske metoder og skabeloner.

Mit mål er at hjælpe dig med at leve det liv, du gerne vil leve, og have friheden til at gøre det, du drømmer om. Jeg brænder for at hjælpe mennesker med at udvikle sig, og jeg glæder mig til at fejre dine succeser med dig.

Udover at arbejde individuelt med klienter, har jeg også ansvaret for mentaltræning i Hillerød Fodbold Talent, hvor jeg arbejder med trænerudvikling, kultur og individuel mentaltræning hos spillerne. Jeg er også tilknyttet Politiet som underviser i blandt andet mental parathed og i at håndtere at arbejde under stort pres.

Hvis du har fået mig anbefalet i forbindelse med noget andet end high performance, er du stadig meget velkommen til at skrive til mig.

Privat bor jeg uden for København med min mand, to børn og Labradoodle. Fun fact om mig er, at jeg siden min studietid har været holdinstruktør i FitnessDK/SATS. Jeg har haft alt fra yoga/pilates til cirkeltræning og step. Nu underviser jeg fast i Bodypump en gang om ugen.

Hvad siger klienterne?

“Jeg har fået redskaber til at booste mine sportslige præstationer. Jeg føler mig mere stabil i mine præstationer, og har fundet glæden igen ved min sport.”

“Efter mit forløb har jeg virkelig fået en forståelse for mine egne mønstre. Jeg har fået metoder til at arbejde med mig selv, og fået troen på mig selv tilbage.”

“Jeg er ikke længere bange for min angst. Jeg bruger mine redskaber til at centrere mit fokus og rumme min nervøsitet når der er stort pres på. Det er virkelig en stor hjælp.”

“Melissa hjalp mig med at håndtere min præstationsangst. Jeg er ikke bange for at miste mig selv når jeg skal præstere.”