Jeg har bred og god erfaring med online konsultationer.

Både fulde online forløb, samt som supplement til face-2-face samtaler. Online konsultationer kan give mulighed for forløb på lang distance, men kan også give fleksibilitet og frihed i en travl hverdag eller ved rejser og udlandsophold.

Jeg bruger en GDPR-sikret forbindelse til videosamtaler, så du kan være tryg ved at tale om de ting, du har brug for i samtalen. Inden samtalen sender jeg dig et link, så du kan oprette dig.

Effekten af online konsultationer

Forskning peger på, at online terapi og coaching har lige så god effekt som fysiske samtaler. På den måde kan du være tryg ved, at du kan opnå de samme resultater, hvis du vælger online konsultationer. Samtidig er der den fordel ved online konsultationer, at jeg kan hjælpe dig med at arbejde med dine konkrete udfordringer i dine vante omgivelser, hvilket kan gøre det lettere at tackle specifik undgåelse eller andre udfordringer, du har derhjemme.

Kontakt mig for at høre mere om online konsultationer eller for at bestille en tid på tlf. 2666 3304 eller via kontakt@performancepsykolog.dk.