Jeg afhjælper mine high performers med:

 • Præstationsangst
 • Perfektionisme
 • Lavt selvværd
 • Stress
 • Manglende mening og retning
 • Skadeshåndtering
 • Spiseforstyrrelser
 • Depression og angst

Jeg hjælper også mine klienter med:

 • Performanceoptimering
 • Mentaltræning
 • Personlig udvikling
 • Målsætning
 • Øget livskvalitet

Præstationsangst

Præstationsangst er forbundet med stort ubehag og mange bekymringer. Det kommer til at fylde på en måde, der rækker langt udover de enkelte situationer, hvor man skal præstere, og man kan opleve at blive begrænset og styret af sin angst.

Jeg har hjulpet mange klienter med at håndtere og overvinde præstationsangst ved brug af metoder fra kognitiv adfærdsterapi og ACT. Jeg tilrettelægger forløbet efter dine individuelle behov, og sørger for at give dig konkrete redskaber, som du kan bruge til at overkomme din præstationsangst.

Som high performer kan det være vanskeligt at adskille præstation fra person. Derfor arbejder jeg med en inkluderende tilgang, hvor jeg har fokus på de udfordringer og muligheder, du har, både som person og i dit virke som high performer. Jeg hjælper dig med at forbedre dine præstationer, håndtere følelser som angst og tvivl, få større kontrol over dine tanker, skærpe dit fokus, og hvad du ellers har brug for, for at præstere bedre og mere meningsfuldt. Samtidig kan jeg hjælpe dig til at håndtere den stress, man ofte arbejder under, når man skal præstere på et højt plan.

 • Du kan læse mere om præstationsangst i artiklen her.
 • Du kan læse mere om mig her.

Melissa gav mig redskaber til at håndtere min angst, og jeg har igennem forløbet fundet ro i, at jeg kan levere uanset hvad jeg har af tanker og følelser.
– Michael, iværksætter

Perfektionisme

Mange arenaer for high performance, som sport, iværksætteri, forskning, kunst og musik handler om at levere den perfekte præstation. Der er meget på spil, og ofte er det de helt små marginaler, der skiller vinder fra taber, og succes fra nederlag. MEN det er en myte, at perfektionisme er vigtigt for at kunne levere præstationer af høj kvalitet. Tværtimod tyder forskningen på, at perfektionismen er med til at dræbe motivation og øge præstationsangst, som kan have en direkte negativ indvirkning på præstation. Perfektionisme er også forbundet med konsekvenser, som lavt selvværd, sociale problemer, bekymringer og stress. Flere atleter, musikere m.fl. ender med at afbryde deres karrierer, fordi de ikke kan leve op til de enormt høje krav, de sætter til sig selv – eller som de forventer, at andre sætter til dem.

Jeg har arbejdet med perfektionisme i 10 år, og har hjulpet mange klienter med at få et bedre forhold til deres præstationer og til dem selv. Mine klienter får større livskvalitet og overskud. De opnår ofte endnu bedre resultater i forhold til deres præstationer, fordi de ikke længere bliver lammet af perfektionismens greb eller underperformer, fordi de bliver så nervøse over ikke at præstere godt nok. Der er rigtig god behandling, når det gælder perfektionisme. Jeg arbejder med metoder fra ACT og kognitiv adfærdsterapi, som har dokumenteret effekt.

Vil du høre mere om, hvordan jeg kan hjælpe dig, så kontakt mig på tlf. 2666 3304 eller på mail kontakt@performancepsykolog.dk. Jeg ser frem til at høre fra dig.